Bruker noen her Gabapentin? Det er i utgangspunktet det samme som Neurontin.

Bruker noen her Gabapentin? Det er i utgangspunktet det samme som Neurontin.

Jeanna Jeanna [4665]

Jeg lurte pa om Neurontin far deg ekstremt sliten, dosig. Jeg foler meg utmattet og dosig hele dagen lang. Jeg kunne sovne, ikke en fin sovn, bare slags lukk oynene mine og v re halvvoksende. som jeg hater. Jeg kan fortelle det bare medisin indusert.

Jeg er foreskrevet opp til 900 mg hver 4-6 timer. Jeg tar vanligvis 600 mg.

Hvordan handterer du dette? Jeg kan ikke sta lenger. Er Neurontin cuase dosighet? Bare nysgjerrig pa hva alle andre gjor.

takk pa forhand,

amaref88 amaref88 [10]

Jeg startet med 100 mg 3 ganger om dagen for diabetisk nerve smerte i fottene .. gjorde ingenting. Okt til 300mgs 3x om dagen, bedre lettelse, men jeg okte til 900mgs 3x om dagen og foler seg groggy, spacy, nesten full folelse. Kan fortsatt fungere og gjore alt jeg ma gjore, men jeg tror jeg skal kutte tilbake til 300mgs 4x om dagen og se om den gar bort.

dopamin143 dopamine143 [55]

@SamHill rockstjerne energidrikker … du ma pound det og du vil legge merke til et helt nytt perspektiv. Dette jeg lover, prov ikke-karbonatiserte, sa du kan fa det raskt ned. Jeg var slov en stund, men en gang la noen meg inn pa hemmeligheten det var fantastisk .. Mitt oyeblikk gjorde meg motivert og i refrykt hva det gjorde. Prov det igjen .. Jeg sverger er trikset.

ritae ritae [190]

Vanskelig a fortelle om det er meds, men det sannsynligvis legger til det, spesielt hvis du har en hoyere dose. Tar du det for sovnloshet? Jeg har tatt 600 mg av det med sovnloshet, hjalp egentlig ikke. Jeg har avsluttet det, og sovnen min er noyaktig den samme, verken verre eller bedre. Imidlertid begynner jeg sakte a fole seg mindre apatisk og kjedelig.

Dette med er kjent for a v re foreskrevet for bokstavelig talt alt, hovedsakelig for ting som det ikke engang faktisk er autorisert til.

Toppstottegrupper.

Mest diskutert.

Logg inn eller registrer deg.

Du besoker Support Groups som en anonym bruker.

V r sa snill a bli med i fellesskapet vart og fa tilgang til flere funksjoner ved.