Design en utmerket formel for roulette historie.

Design en utmerket formel for roulette historie.

Budsjett $ 30-250 USD.

Freelancer Jobs Data Entry Design en utmerket formel for roulette historie.

Design en algoritme med roulettehistorienumre. Beregner posisjonen fra hvert forrige resultat.

Eksempelroulett har 37 tall (36 + 0).

Forste nummer: 0.

neste nummer: 19 = + 3 gratis a registrere deg og by pa jobber.

& Quot; RULETT & quot; Jeg er prosjektleder i yrke som jobber hos en av verdens storste I.T. bedrifter. Jeg har mer enn 10 ars erfaring i akademisk skriving og Data Entry og sorger for at kvalitetsarbeidet leveres al More.

9 frilansere tilbyr i gjennomsnitt $ 41 for denne jobben.

ROULETTE! Hei Sir, jeg er en Expert Techno-funksjonell Analyst med stor erfaring pa mange arenaer innen IT-bransjen, inkludert Excel Makroer og Formler. Jeg er en ingeniorgraduate med en MBA-grad. Hvis du ser Mer.

. ROULETTE. Hei, jeg er ekspertekspert, og jeg vil gjerne hjelpe deg med prosjektet ditt. Vennligst sjekk profilen min og kontakt meg for a diskutere ytterligere detaljer. Hilsen.

Gledelig a hjelpe deg, jeg kan leve deg med den nodvendige algoritmen pa ROULETTE. Vennligst kontakt for a diskutere prosjektet. Takk Dobre.

ROULETTE Hei Jeg er god i utmerket, men min roulette kunnskap er ganske grunnleggende. Hvis du viser meg litt detaljert hva du vil, kan jeg gjore det for deg, takk!

Hei ROULETTE Jeg kan gjore dette med formel for deg. Jeg kan lage formel for en hvilken som helst algoritme. Men jeg ma diskutere med deg for a fa en klar forstaelse av den algoritmen (19 = +3.) Kan v re litt mer detaljert. Se mer.

ROULETTE Hilsener. Jeg spesialiserer meg pa a levere losninger for bedriftsokonomi, databasestyring, nokkelprestasjonsindikatorer design, supply chain planlegging og prosjektledelse for kommersielle og industrielle c Mer.

Jeg har erfaring med a jobbe med Excel-makroer under mitt arbeid som prosessingenior. Jeg har behandlet en rekke data om driftsforhold ved hjelp av makroer for a forberede daglige og manedlige rapporter med nokkelfunksjonen i More.

Onsker du a tjene penger?

Angi budsjett og tidsramme.

Sett opp forslaget ditt.

Fa betalt for arbeidet ditt.

Det er gratis a registrere deg og by pa jobber.

Andre jobber fra denne arbeidsgiveren.

Lignende jobber.

Trenger du a ansette en frilanser for en jobb?

Det er gratis a registrere deg, skriv inn det du trenger & amp; motta gratis anforselstegn i lopet av sekunder.

Frilanser.

Vilkar.

Freelancer & reg; er et registrert varemerke for Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)

Opphavsrett og kopi; 2018 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)