Lotus Herbals Whiteglow Skin Whitening & # 038; Brightening Gel Creme Review.

Lotus Herbals Whiteglow Skin Whitening & # 038; Brightening Gel Creme Review.

Lotus Herbals WhiteGlow Skin Whitening & amp; Brightening Gel Creme Review.

Krav: Beriket med drue, Mulberry, Saxifraga ekstrakter og Melk enzymer som er kjent rettferdighetsmidler En revolusjonerende formel som blander fordelene med en gel og en kreme. Det inneholder ogsa solkrem for a beskytte huden mot skadelige UVA og UVB straler som kan morke huden .

Jeg har brukt Lotus Herbals White Glow Creme og serum i nesten 20 dager na. Jeg tror tiden er moden at jeg gjor anmeldelsen na. Til a begynne med har jeg normalt a torke i huden pa sommeren.

Hva jeg liker om Lotus Herbals White Glow Skin Whitening & amp; Brightening Gel Creme.

Jeg liker tekstur av kremet. Tekstur er noe mellom gel og krem. Det er lys og blir absorbert innen 5-7 sekunder etter paforing. Kremet er utmerket for somre. Det er ikke fet og selv om dagen ikke gjor huden min T Zone fet. Selv om kremet er lett, gir det god fuktighet i huden. Jeg har ikke mott noen torre flekker eller strekker seg selv etter 6 timer med a bruke denne cremen. Den har SPF 25, som definitivt er en ekstra fordel. Kremet har mild, behagelig duft. Det er ikke parfyme sikkert. Jeg liker emballasjen. Det er ganske gjennomsiktig glassburk med solv metallskruehette. Gel creme hevder hudbelysning og lysdannelse. Vi vil! Jeg har heller ikke sett hudens lysende eller lettelse av huden min, selv etter a ha brukt den i sa mange dager. Det jeg definitivt har lagt merke til at huden min ikke ser kjedelig ut. Siden jeg har begynt a ga pa kontoret na, blir huden mer utsatt for forurensning, sol og stov. Huden min er veldig utsatt for a se slov og sliten. Jeg tror denne krem har definitivt hjulpet med a holde huden min slik den er, om ikke noe bedre. Denne gel creme ville fungere fint for jenter med kombinert oljeaktig hud ogsa. Lotus har gitt hele listen over ingredienser. det forlater ikke oljeaktig eller hvitaktig kastet bak. ansiktet ditt ser litt svette ut etter at du har brukt gel creme, men det legger seg ned i lopet av fa sekunder.

Dette er ingrediensene.

Hva jeg ikke liker om Lotus Herbals Whiteglow Skin Whitening & amp; Brightening Gel Creme.

Pastanden om hudletting og lysning innen 7 dager er ganske hoy. Jeg tror det ville v re mulig bare hvis du er i a.c. hele tiden. De har brukt parabener som konserveringsmidler. Hva er D.M. (nevnt i ingrediensene)? Glassglasset, selv om det er pent, er ganske voluminost a b re rundt.

Her er fargeproven av whiteglow gel creme.

Massert i huden.

Samlet vil jeg si at det er en fin sommerkrem. Lys og blir absorbert raskt. Ikke forvent noe mirakulost lys eller bleking. Hvis du bor hjemme mesteparten av tiden, kan det legge til litt lysstyrke pa huden. For kontoret gar jenter, kan det bidra til a beholde den opprinnelige tekstur av huden din, om ikke noe annet.

Har du brukt Lotus Herbals Whiteglow Gel Creme? Vennligst rate i boksen under.

Den er ganske god. .

IMBB ANBEFALER.

Relaterte innlegg.

Bath & # 038; Body Works Signature Collection Hei Beautiful Shower Gel Review.

Bath & # 038; Kroppsarbeid Hello Beautiful Super Smooth Body Lotion Review.

Sephora Collection Lagoon Bubble Bath Dusj Gel Review.

102 tanker om & ldquo; Lotus Herbals Whiteglow Skin Whitening & # 038; Brightening Gel Creme Review & rdquo;

ahhh .. bare venter pa tis anmeldelsen rati: tungen:: tungen: sa vinner du a ga gjennom serumet: holi: HAPPIE HOLI: yahoo:

i dag eller i morgen bare shweta. :)) Glad Holi til deg ogsa. :)) spilt?

Nahi ..: Smug:: Smug: Far ikke leke her. Hav a ga til sowcarpet .. V r nordindianerne r konsentrert ..: Hunterwali: Du spilte ?? : Vampyr:

nahin .. juts med hubby. matte ga til vennens sted, men det trente ikke ut .. sa ingenting gjorde. bare slapper av .

: Jiggy2: Jeg GT-oppforinger jobber for a fullfore: Zombiekiller :: Zombiekiller:

ferdig fort fort og sa se kampen.

yeah vahin prove kar rahi hoon: toothygrin:

: holi:: holi:: holi:: holi:: holi: OMG & # 8230; du har den superkooleste og mest oppdaterte uttrykksikonsamlingen noensinne & # 8230 ;. : – *: yahoo:: yahoo:: yahoo:: yahoo:

: toothygrin:: toothygrin:: toothygrin: jeg agreee: yahoo:: yahoo:: yahoo:: yahoo:

: yahoo:: yahoo:: yahoo:: yahoo:

jeg tooo i avtale: yahoo:: yahoo:: yahoo: .. btw .. jeg spilte selv holi rati n na lukker jeg som en ape & # 8230; Joker:: joker:: joker:: joker :: joker :: joker:

det er det morsomt a spille holi. : lol2:: lol2:: lol2:: lol2:

nidhi vennligst send inn en leppestift anmeldelse med full ansikt photees: vampyr:: vampyr:: tungen:: tungen:

rads nye avatar. & # 8230; hyggelig: stjerne:

kan noen snakke med meg om jeg skulle kjope lotus gel solkrem med SPF 20? Jeg vil ikke ha noen soling hva som helst, jeg onsket a bye matte 3 i ett, men det odelegger hvite kl r . PLZZZZZZZZZZZZZZZZZ fortell meg plz.

Ratiiii & # 8230; veldig hyggelig & # 8230; jeg skal kjope & # 8230; jeg har ter 3 i 1 ansiktsrenser og skrubbe fra dette omradet og er fornoyd med det & # 8230; : Yahoo:

Jeg loovveee skrubbe. Det er ikke et skuffende utvalg etterpa. bruker alt fra rekkevidde.

ohh .. det ser bra ut ..: waytogo:

DM er med vann .. Jeg antar at det er destillert mineralvann? 🙂

aaah !! det kan v re mulig bhumika takk. Kremet er ganske fint. Jeg tror dette ville ha solgt selv uten det hudblegemiddelkravet.

et nei for meg. jeg vil foretrekke a bruke dammen alder mirakel enn dette ..: yahoo:: yahoo:

: takk: for anmeldelsen rati ..: takk:

hoyst velkommen. Jeg vil gi dammen en prove etter at dette kommer over.

Hei jeg heter fru Laxmirajan Dutta nygift, jeg er 26 ar gammel fra shillong, et kupert omrade. Jeg har en veldig torr hud og har pigmenteringsmerke og mork sirkel ogsa og hadde provd mange kosmestiske, men til slutt sviktet det, det ga ikke noe godt resultat .Hvis jeg bruker kald krem, blir myk hud mork, og hvis den forsvinner, blir den veldig torr, sa v r sa snill a hjelpe meg.

men denne gangen har jeg provd lotus papaya blem krem sin bra, men jeg vil ga for et produkt hvitt glodelys saaaaa, vennligst hjelp meg og veiled meg hvis jeg virkelig bruker den eller ikke.

Jeg har hele settet for yar & # 8230; men har ikke brukt noe enna.: headbang:: headbang:: headbang :: headbang :: headbang :: headbang :: headbang :: headbang :: headbang :: headbang :: headbang :: headbang :: headbang :: headbang :: headbang :: headbang :: headbang ::

Oye !! bruk den .. Det er ikke darlig.

ji didi: jiggy2 :: jiggy2 :: jiggy2 :: jiggy2 :: jiggy2:

hva ville v re det mest effektive produktet av dette sortimentet? Som om jeg bare kjopte en av skrubbe, rengjoringsmiddel, gel og serum, fortell meg en!

skrubbe. Det er fantastisk.

hele settet nauuuuuuuuuuuuuu: woot:: woot:: woot:: woot:: woot:

haan virkeligi & # 8230; vil vise deg pa fb / cam pe : toothygrin:: toothygrin:: toothygrin:: toothygrin:

Hele settet. Hva har alt det. ? :)? :)? 🙂

Dette hores bra btw ..: toothygrin:: toothygrin:: toothygrin:

settet har d folgende.

1. WHITEGLOW Ansiktsskum, 50 g.

2. WHITEGLOW Gel Creme SPF-25 PA +++, 60 g.

3. WHITEGLOW Micro-Emulsion SPF-25 PA +++, 40 ml.

4. WHITEGLOW Scrub, 100 g.

5. WHITEGLOW Serum, 15 ml.

6. WHITEGLOW MASK, 80 gm.

Alle produkter fra dette sortimentet far gode anmeldelser. Hvis du matte anbefale bare ett produkt, hva ville det v re?

Det ville v re skrubbe, Ankita.

errmm: kamp:: kamp:: – /: – / Jeg skal gi dette et pass.

takk for reviw rati :))

Jeg tror jeg skal prove a skrubbe.

Jeg far denne Rati .. Jeg har v rt pa jakt etter et lett ansiktskrem og takk for anmeldelsen noen andre ansiktskrem du kan foresla ?? Min hud er normal med oljete t sone pa sommeren ..

Siden dette har SPF 25, kan jeg hoppe med solkrem?

ingen aarthi. Jeg tror ikke du skal hoppe over med solkrem.Plus chennai somre er ganske harde, sa ikke bruk solkrem med spf 30 eller mer.

Jeg vil fortelle deg noe om denne krem. Nar du bruker det, ser ansiktet ditt svakt / fet, sa ikke panikk, det kommer til a sla seg ned.

Jeg har ogsa alle sine produkter i dette omradet. Brukt den i nesten en uke na & # 8230; Det viste ingen lysning eller bleking for meg heller ikke: smerte:. Selv om jeg ikke bruker knapt 10 minutter i sol for en dag.

Hvilken krem ville du foretrekke a bruke om natten, da bade emulsjonen og gelkremet har SPF. Bare serumet?

Jeg liker deres skrubbe og ansikt vask mer i serien.

Kaps Jeg bruker dagkrem bare om natten .. serum + dagkrem .. Bt Jeg tenkte det samme at de burde ha tatt med nattkremet ogsa.

Dette spekteret ser interessant ut, Rati, men jeg tror jeg vil gi dem et pass. Men takk for anmeldelsen & amp; info.

Dette ser bra ut, og de har lagt til druer ogsa til det, og jeg vil prove skrubbingen forst siden du anbefalte «BTW», jeg la dem til pa facebook: yahoo:: yahoo:: yahoo:: yahoo:: yahoo:: yahoo:: yahoo:

han han han .. Jomol skrubbe er faktisk veldig bra. Granulene i skrubbe er fantastiske, og de fungerer bra for a fjerne dod hud. huden din ser ut og foles frisk.

Jeg skal kjope denne. dette hores perfekt ut for meg.

Hei, jeg har det veldig bra pa forste gang, men jeg vet ikke hva jeg brukte denne krem pa sekundet etter noen timer. Jeg fikk summen irritasjon pa min mah-ansikt. Jeg har allergi, ikke knw pa grunn av denne eller sumthing klimatiske distubansen, men jeg avbryter bruken & # 8230; & # 8230; : zombiekiller :: zombiekiller :: zombiekiller :: zombiekiller :: zombiekiller:

men i forste omgang var reaksjonen min wow sin gode bcoz, det er ikke altfor fet, og det lykkes ogsa.

jeg har en hel pakke n skrubben er bare for god im glad wth det: ja:: ja:: yahoo:: yahoo:

Shikha, ja ikke alle hudpleie dresser hverandre na .. Jeg tror du bor slutte a bruke den. Skrubbe er virkelig utmerket.

Jeg tror jeg burde prove skrubbe fra dette omradet, og er det bra du har det bra? :))

forst: holi:: holi:: holi:: holi:: holi: til alle & # 8230; ..

2dre takk for den mye etterlengtede anmeldelsen & # 8230;

3. bortsett fra skrubbe som jeg ikke kan kjope som jeg har 3-4 scrubs .. hva annet er verdt a kjope & # 8230 ;. (er denne cremen verdt overbevisende mor veldig hardt): holi:: waiting:: waiting:: waiting:: waiting:: waiting:: jiggy2:: jiggy2:: jiggy1:: dance:

Prachi, hvis det er tilfellet, kan du ganske mye gjore uten det. Loftet om lysstyrking og lynnedslag virket ikke for meg, men det har definitivt bidratt til a beholde tekstur av huden min.

jeg wannnntttt & # 8230; abhi toh jeg kan kjope noe som gjor at jeg ser hvit eller n r hooman & # 8230 ;. jeg er en farget alien noww: mouse:: ape:: pig2:: pig:: pissedoff:: turtle:

Jeg sa jeg sa jeg sa w: lol2:: lol2:: lol2:: lol2:: lol2:: lol2:: lol2:

khikhikhi & # 8230; jeg kjoper ikke dette & # 8230; .Jeg er i AC hele dagen. vil holde seg til min beroring og glod! Veldig fin anmeldelse Rati !!

DM-vann er demineralisert vann, og jeg tenkte ogsa pa denne krem for sommeren, og jeg har det i delima og # 8230; & # 8230; & # 8230; & # 8230; & # 8230;

sim takk .. for vanlig sommerkrem er det anstendig.

Ser ut som et godt produkt, men ikke sikker pa om denne wuden passer for fet hud. Jeg tror jeg vil holde fast pa Lactocalamin for disse somrene.

det er den beste Monika.

jeg tenkte pa dette … takk Rati du reddet meg pengene mine: tanngris:

Velkommen, Charishma.

ser ut til a v re god ogsa med SPF !! venter pa serumanmeldelsen.

min mor ogsa bruker den som dagkrem .. selv hun liker & # 8230 ;. : seier:: seier:

Jeg forstar ikke denne linjen, det er viktig for meg a vite coz, jeg er i AC i nesten 9 til 10 timer pa kontoret.

(Pastanden om hudbelysning og lysning innen 7 dager er ganske hoy. Jeg tror det ville v re mulig bare hvis du er i a.c. hele tiden.) Kan du fortelle meg hva som er meningen a dis.

Forst og fremst takk Rati for anmeldelsen, jeg vaget a kjope denne kremet etter a ha lest din anmeldelse og til min overraskelse virker det underverk pa min superfete hud, jeg er enna ikke a se lysende effekten ;-), men huden ser frisk ut, Jeg har v rt religiost bruk av denne kremet i lopet av de siste 10 dagene, og huden min foles bra, i motsetning til den oljeaktige folelsen jeg brukte far etter a bruke Garnier Light, er dette den forste lyskrem jeg har kommet over som ikke skaper noe problem pa Garnier-lyset gav meg 8 skitne pimples / acne pa rad pa hoyre kinn og det ser ut som et langt arr og jeg prover alle mulige hjemmemedisiner for a gjore unna med de stygge arrene. Vil definitivt prove skrubbe fra dette omradet nar jeg er ferdig med noytrogena skrubbe som jeg nylig kjopte.

Jeg er enig med deg i at de savnet nattkrem i dette spekteret, haper de lettet det snart, for na er huden min takknemlig for Lotus Herbals dagkrem: yahoo:

Hvordan gar det. Jeg bor i Storbritannia, i London. I utgangspunktet, den andre dagen jeg sokte pa internett og kom over Lotus-urte-Whiteglow Skin Whitening & amp; Lysende Gel-krem, og kremet sa ganske bra etter a ha lest folkens vurderinger, og spesielt dine. Men fordi dette er et indisk produkt, er jeg ikke sikker pa om dette produktet er tilgjengelig her i London. Sa er det mulig hvis du kan gi meg beskjed om jeg kan kjope dette produktet herfra eller ikke, og i sa fall, fra hvor noyaktig kan jeg kjope den.

Saken er, jo mer jeg soker pa dette produktet, desto mer vil jeg ha det. Sa det vil v re en stor hjelp, og jeg vil v re virkelig glad hvis du kan gi meg beskjed sa snart du mottar dette, takk tonnevis av BTW som elsker bloggen din.

huden min er huden torr og noen ganger det ser torr ut, kan jeg ogsa bruke denne floten.

takk for anmeldelsen .. jeg elsket produktet. ble enige om at det ikke gjor noen lyn eller lysende & # 8230; men det gjor tekstur av huden veldig bra & # 8230;

bruker du noe fuktighetskrem sammen med det? eller bare dette & # 8230; kan du foresla en goodmoistriser for torr hud annet enn arom magic en som den ikke er tilgjengelig & # 8230; om mulig med SPF & # 8230;

jeg tenkte pa a folge dette med lotus herbals spf i gel form ..

har du provd sandalscreen av lotus.

og wht abt revlon touch og glow & # 8230; Tryr jeg deg med sporsmal?

D.M vann kan meg for destillert mineralvann bare lurer pa

Jeg kommer til dette innlegget etter lang tid. Jeg kjopte Lotus Gel Creme, maske, skrubbe og renseskummet i dag pa vei hjem og har brukt skummet, masken og gel creme sa langt etter at jeg kom hjem. Jeg haper virkelig dette fungerer, og produktene ser bra ut og lovende. Jeg kan alltid falle tilbake pa min provde og testede Olay, men var veldig fristet pa samme tid for a prove et annet produkt.

Jeg ogsa hv provde denne krem. Jeg hv torr, men akne utsatt hud med pigmentering.

Selv om jeg folte liten bleking effekt, men.

det er ikke veldig fuktighetsgivende, sa det er hovedsakelig for somre & amp;

det flager hvis du bruker litt mer.

Videre folte jeg at det ga meg noen acnes pa a bruke det regelmessig over tid.

Sa jeg vil definitivt ikke kjope den igjen. Selv om sosteren min likte det, siden hun har normal hud (ingen acnes).

Jeg sjekket dens ingredienser gjennom et akne nettsted og den har 7 komedogene (akne forarsaker) ingredienser. Selv om det har hud lysende agenter ogsa.

Men jeg vil absolutt ikke anbefale det til ppl med akne utsatt hud.